När orden ska ha en mening.


Det skrivna ordet är magiskt. Man kan skriva väldigt mycket utan att säga någonting. Eller säga allt med några få meningar. Vissa människor älskar siffror, jag älskar bokstäver. Jag läser och skriver, både professionellt och på min fritid. Det är ett privilegium att få jobba med det man gillar allra mest. Förutom familjen. Och puffat chokladris.

Artiklar/reportage

Ställa frågor, lyssna, notera. Återberätta i en text som lyfter fram historien och gillas av läsaren. När texten berör och tar läsaren från början till slut utan att hen vill sluta läsa, oavsett om det handlar om ett sportreferat, ett personporträtt eller en nutidsskildring - då har jag lyckats!

Bokproduktion

Texter, sättning och kontakt med tryckeri. Lite som ett förlag i miniformat. Jag kan producera ny text, redigera befintlig och göra sättning i olika format för din nästa bok. Här kommer min erfarenhet som projektledare för reklam- och webbprojekt väl till pass.

IMG_4064.jpg

Kort och slagkraftigt

Nyhetsbrev, reklamtexter, webbtexter och pressmeddelanden. Den gemensamma nämnaren är att du måste fatta dig kort, hitta kärnan och förmedla den i en välbalanserad och ofta slagkraftig text. Att få med all väsentlig information på liten yta är lite av min specialitet.