Tidigaste morgontåget, avgång 05.31 från Falun. Jag var uppe i god tid och hade en kvart tillgodo innan jag skulle ta cykeln till stationen. Sätter mobilen på laddning för att ha maximalt med batteri och vad gör den fan - börjar installera ny programvara! En sån där när det står välkommen på jordens alla språk och man måste skapa nytt lösenord. Tar mig febrilt genom alla steg, ser lite dåligt utan glasögon. Shit - en helt ny vy när jag testar att logga in. Nåja, det får jag fixa på tåget. Hinner fram med flera minuter till godo. Sätter mig på min plats och tar upp glasögonfodralet för att äntligen sätta på mig brillorna och inser sekunden innan jag öppnar att - det är tomt. Glasögonen ligger kvar på sängbordet! Det här kan bli en spännande dag. Och har jag stavat fel i det hör inlägget så vet du varför...

Comment