Bloggandet har inte prioriterats under sommaren. Man kan väl säga att jag haft fullt sjå med mitt senaste engagemang - som lokalpolitiker för Moderaterna i Falun. Och så har jag försökt vara riktigt ledig, och det gick bra tack vare urusel uppkoppling där jag befann mig. Den dagen jag var tvungen att arbeta under min fyra veckor långa vistelse i Spanien gjorde jag slut på hela mobilsurfen...

Det här med lokalpolitik är spännande och en helt annan värld. Som ny och oerfaren är det lätt att trampa folk på tårna, beslutsvägar är längre än vad en småföretagare är van med. Men det är också väldigt intressant. Nu under slutspurten inför valet har jag kampanjat vid vår valbuss på Stora torget. Fler än jag trodde vill gärna komma fram och prata, ställa frågor om politik, gnälla över felaktiga beslut.

Om två dagar är det val. Jag ska stå utanför en av Faluns vallokaler, se till att det finns valsedlar, prata med väljare om de vill. Sen är det valvaka. Tänk om jag får vara med om en valseger vid mitt första val som engagerad - helst både lokalt och nationellt.

Jag finns med på valsedeln till kommunfullmäktige, på plats 16. Vi får väl se om någon annan än jag själv satt ett kryss för mig :)

 

Comment