En blekt blondin, oftast glad och rätt envis. Bor med man och barn i centrala Falun. Företagare sedan mitten av 90-talet. Drömmer om att bo i Spanien. Och att om en inte allt för avlägsen framtid komma igång med en bokidé jag har...

Att vara företagare blir med åren en livsstil, arbete och fritid har en tendens att flyta ihop. Speciellt när man som jag leker med ord både här och där. När jag läser en tidning eller en bok, när jag bloggar eller twittrar - är det jobb eller fritid? Ibland svårt att säga.

För att inte bli helt insnöad försöker jag även träna annat än intellektet, jag springer gärna och får in ett och annat styrkepass. Dessutom är jag väldigt mycket involverade i Falu HK, handboll.

Jag har också en certifikatsutbildning i styrelsearbete och har ett förflutet i ett flertal förenings-, organisations- och företagsstyrelser. För närvarande har jag fyra förtroendeuppdrag, i valberedningen för Företagarna Falun och som ledamot för Falu HK, DalarnaGävle handbollsförbund DGHF och Moderaterna i Falun.

Sedan hösten 2017 är jag politiskt engagerad, för Moderaterna i Falun. En väldigt annorlunda och spännande sysselsättning.

Det här är snabbversionen om mig, vill du veta mer får du gärna höra av dig!

signatur.jpg
 
 
Det finns en mening med allt som händer trots att det för stunden kan verka totalt hopplöst. Ljuset kommer alltid tillbaka
— Tina Sjöström